Представяне

Здравейте , аз съм Зорница Петрова на 23 години . Средното си образование завърших в ДФСГ „Интелект“ в град Плевен, специалност „Банково дело“ . През ученическите си години активно участвах в мероприятия като „мениджър за един ден“ , „банките в действие“ .През 2007 година бях избрана за изпълнителен директор на учебната компания , a на състезанието за „най-добра учебна компания“ станахме носители на приза за „отговорен бизнес“.През 2009 образованието ми се насочи в сферата на националната сигурност, а днес съм магистър по „Защита на населението и критичната инфраструктура“ във ВА „Г.С.Раковски“.Занимавала съм се (и продължавам да го правя) с младежки инициативи , обучения и обмени . През изминалата година спечелих проект на тема „Моят европейски град“ , бях поканена на посещение в Европейският парламент. Имам опит ,както като стажант, така и като служител (временна работа) в Областна администрация Велико Търново “Allianz Bulgaria“ , “Bulstrad Живот VIG“ и някои други организации , занимаващи се с финансова дейност.Имам знания по 4ри чужди езика и наред с полезните неща за моето развитие не бива да пропускам да спомена и страстта си към пътуванията .

Проект „Think logical , act tactical“

Идеята ми , носеща името „Мисли логически , действай тактически “ има за цел създаването на мобилно приложение , а наред и с това сайт , които да съчетаят в себе си полезното с приятното. Докато потребителят използва приложението ще може да се възползва от куп логически игри и методи за себеусъвършенстване , свързани главно с професионалното направление , в което той практикува професията си. Програмата ,ще бъде базирана основно върху психологически методи , използвани от HR специалистите за насърчаване на
работоспособността на персонала.Всички игри и занимания ,ще подтикват потребителя на подсъзнателно ниво да свързва ситуацията в играта с реално случващи се събития в работната среда , като го карат , забавлявайки се с лекота да получава безплатно съвети за това как да оптимизира компетенциите си с цел професионално надграждане. За хората ,търсещи все още своето поприще , проектът ще предлага тестове , резултатите , на които да дадат насоки на потребителя , кои са неговите градивни качества , в коя сфера би бил най-плодотворен , както и как ви качества трябва да придобие или усъвършенства ,за да „функционира на пълни обороти“ в своята работна среда.Проектът ще съдържа в себе си и мисли , свързани , с професионално развитие , шегаджийски късметчета , които да се появяват сутрин на потребителя , докато той пие сутрешното си кафе и е отправил поглед към своята “agenda“.И като за финал ще предложа на потребителя да си отпочине след тежкият работен ден като прочете нахъсваща история , разказваща за делата на успели личности като Обама , Стив Джобс , Желязната лейди и много други.