Представяне

Двете най-силни черти, които притежавам, са, че съм позитивна и че съм борбена. Това често ми помага да се справям с всякакъв тип възникнали проблеми. Също така съм много организирана и точна. Обичам да помагам на хората, разбирам ги от психологическа гледна точка и успявам да ги мотивирам. От малка още съм на мнението, че каквото искам да променя, стига да зависи от мен, мога да го направя. Като най-слаба лична страна бих казала, че е прекаленото ми премисляне на някои, дори ежедневни, неща. Средното си образование придобих в МГ “Баба Тонка” в гр. Русе. В момента съм 4-ти курс в СУ “Св. Климент Охридски”, специалност софтуерно инженерство.
Също така съм вземала участие в много различни курсове и конференции по програмиране, предприемачество, дизайн и други.

Най-голямо постижение: Най-голямото постижение бих дефинирала по-скоро като факта, че от много малка се занимавам професионално със шахмат. Това разви характера ми в много насоки като логическо мислене, борбеност, труд, търпение, състезателен и отборен дух. През годините съм печелила много медали от държавни първенества, индивидуални и отборни. От няколко години насам вече играя шах само за удоволствие.

Интереси: В професионален аспект основните ми интереси са управление на проекти (project management), графичен дизайн и създаване на уеб сайтове. Личните ми са прекалено много – общо взето почти всяко нещо, което видя 🙂 Най-основните може би са гледане и практикуване на спортове, четене на книги, игра на бордови игри.

Проект “CreativityWorld”

CreativityWorld е място за изявяване на креативността в хората.
Всички можем да се съгласим, че децата разсъждават много по-различно от възрастните и винаги имат нестандартни идеи, дори иновативни. Попадайки обаче в училище, където системата не стимулира креативността, те започват малко по малко да я губят.
CreativityWorld предлага пространство, което събира пораснали деца и предоставя набор от интересни занимания: материали за рисуване, бордови игри, книги, бяла дъска с цветни маркери.
Ще има различни маси и столове, барбарони, постелки и възглавници за желаещите да седнат на земята, като по-голямата част от тези ще могат да се разместват от посетителите.
Ще се предлагат напитки и домашно-приготвени продукти (сандвичи, торти).
По стените ще има картини, нарисувани от посетителите.
Ще се организират различни събития, като например лекции, уъркшопи, занимания за деца.
Звучи като мечта. А защо не и реалност?

Насочен е към: Заведението е насочено към всички креативни хора, към тези, които се занимават с изкуство или тези, които искат да се занимават с изкуство, но работят нещо друго, запълващо времето им и на всички, които би им било интересно.