Представяне

Здравейте, казвам се Румяна Савова от град София. Работя във фирма свързана с дистрибуция и логистика на деликатесни сирена. Завършила съм средното си образование в 108 СОУ ” Никола Беловеждов”. В момента съм студентка втори курс ( задочно) в Стопанска академия ” Д . А.
Ценов”- гр. Свищов, специалност ” Финанси”.

Най-голямо постижение: Най- голямото постижение, с което се гордея е участието си в състезанието организирано от Junior Achievement Bulgaria – Национален иновационен лагер 2015г. Там аз и моят екип спечелихме второ място.

Интереси: Моите професионални интереси са в областта на митническата и данъчната дейност. Желая да науча повече неща от практическа гледна точка.

Проект “Информирани по всяко време”

Проектът, който предлагам не е свързан с моите лични и професионални интереси, но проблемът, който бих решила е важен за нивото на образованост и квалифицираност на хората в нашата страна. Много от младите хора, но не само те,не са наясно със своето бъдеще и настояще- какво желаят да учат, в коя сфера искат да се развиват, къде и какво искат да работят, какво образование е нужно за достигане на определената им цел. Това, което предлагам е мобилно приложение , което ще дава информация за всички кандидатстудентски кампании на университетите в България и чужбина, нужните документи и условия за кандидатстване. Също така ще се дава информация за всички текущи и бъдещи конкурси, курсове, стажове, стипендии, предложения за работа от водещи компании. За да бъде по- широк обхвата от потребители ще осигурим и информация за кандидатстването на учениците след 7-ми и 8- ми клас, с цел улеснение на родителите.

Насочен е към: Проектът е насочен към ученици, студенти, родители, безработни. Целта на проекта е обхвата на потребителите да получават информацията, която им е нужна по по- лесен, по- бърз и достъпен начин. Ще бъде мобилно приложение , защото голяма част от населението използват и предпочитат смартфони, отколкото компютри или лаптопи.