Представяне

Определям се като мечтател с реалистична преценка, винаги готов да преследва целите си. За да опиша себе си максимално кратко, бих използвала четири думи – целеустремена, проактивна, креативна и комуникативна.
Ученичка съм в 10 клас в Националната търговско-банкова гимназия със специалност банково дело. Част съм и от Националната школа по мениджмънт..

Най-голямо постижение: Най-голямото ми постижение е, че осъзнах, че може да съм повече от “безгласна буква”. Присъединих се към няколко организации, чиито основни цели са благотворителността и развитието на младите българи. Така имам усещането, че принадлежа към нещо по-значимо и се чувствам социално отговорна.

Интереси: Личните ми интереси са трениране на бойни изкуства, писане на лирика и всичко, което ми носи вътрешно удовлетворение. Важните за мен неща, от професионална гледна точка, са продължаване на образованието ми в сферата на финансите и в тази на предприемачеството.

Проект “Omnia”

Omnia преведено от латински означава всичко. Това е и моята идея – всичко, което ти трябва, за да започнеш успешен бизнес, на едно място. Идеята ми е да създам бизнес, чието основно направление ще е да се занимава с развиването на бизнес плановете на клиентите си. Omnia ще е компания, която ще помага на хора, които имат желание да създадат бизнес и имат готова идея, но не знаят как да продължат. Екипът ще им помага с всякакви задачи – тестването на бизнес идеята сред целева група, започването на маркетингова кампания, създаването на уеб сайт, намиране на финансиране, наемане на квалифицирани кадри и т.н. Тя ще им помага да си набавят всички нужни контакти, като им спестява време и усилия. Идеята е Omnia да е техният асистент по пътя към успеха и да им осигурява бизнес ефективността, от която се нуждаят.

Насочен е към: Omnia е насочена към всеки клиент, който иска да започне собствен бизнес и има идея какъв ще е той, но не знае как да продължи с развиването на идеята си и изготвянето на бизнес стратегия.