Представяне

Казвам се Петя и се осмелих се да кандидатствам в четвъртото издание на Entrepregirl! За себе си мога да кажа следното – мечтател по природа, Digital Marketing Manager по професия и образование, Web Designer по душа. Макар и да съм привърженик на университетското образование, реших да следвам т.нар. американски предприемачески модел и да придобивам знания на база на собственият си опит. Основните знания, които и днес използвам и доразвивам, получих от Академията на Телерик, други онлайн курсове и семинари. Благодарение на придобитите умения завърших много собствени и частни проекти, което спомогна за развитието ми като Web Designer (а на по-късен етап и като дигитален маркетолог). Формалностите – завършила съм Маркетинг в V СОУ “П.К. Яворов”, град Сливен.

Най-голямо постижение: Като такова отчитам развитието на способността ми за комуникация. Това ми донесе много полезни контакти, което пък спомогна за развитието на идеята, с която кандидатствам в Entrepregirl 4.0. Гордея се, че съумях да си изградя network от личности, които освен, че ме мотивират, ме и учат както на нови знания, така и на нови усещания!

Интереси: Професионалните ми интереси са насочени в сферата на уеб дизайна и маркетинга. А от година насам огромна част от вниманието ми е изпълнена от коуъркинга – като начин на живот. Личните ми интереси дълбоко се преплитат с горе споменатите, а съчетанието им води до поставяне на реални цели, за чието осъществяване се боря.

Проект “Apt19.com”

Apt19.com е уеб платформа, целяща да събере всички споделени пространства з аработа в България. Освен “каталог” на пространствата, Apt19.com е и календар за всички събития, организирани в и от коуъркингите. Първата версия на проекта е вече факт. В плана з аустойчиво развитие на Apt19 предвиждам обединение на пространствата с една членска карта, посредством която всеки един от членовете да има възможността да посети и работи във всяко от включилите се пространства. Предвиждам и привличане на арт ателиета и студиа, където млади артисти споделят опит и работен процес. Другата функционалност, която Apt19 ще получи, е секция с обяви за свободни позиции от стартъпи и компании, които са обитатели на коуъркинг пространствата. Проблема, който Apt19 разрешава, е търсенето и намирането на съмишленици, предприемачи, co-founders, както и обединяване на общностите, съставени от креативни и будни хора!

Насочен е към: Проекта е насочен към младите предприемачи, дигиталните номади, хората, работещи на свободна практика, към стартъп компании, малки (а защо не и големи екипи).