Представяне

Казвам се Паулина Венкова, на 17 години. Преди две години животът ми се промени изцяло. Живеех в София, учех в престижна езикова гимназия, но вече не е така. Родителите ми решиха да се преместим извън града на спокойствие, отписаха ме от училище и в момента уча в едно малко селско училище на име СОУ „Христо Ботев”, с. Горна Малина. Именно тази промяна ме промени и като човек, станах по-амбициозна от всякога. Осъзнах, че страстта ми е в областта на маркетингът и предприемачеството. Причината беше една моя учителка, която ми показа
красотата на бизнеса. Аз повярвах в себе си, започнах да участвам в конкурси, да се включвам в организацията на училищни събития и т.н. Целя се високо и смятам да кандидатствам във Франция или Англия в бизнес училище. Изключително общителен човек съм и обожавам да се запознавам с нови хора. Мотото ми е “Да се смееш често и по много, да спечелиш уважението на интелигентни хора и обичта на децата… да цениш красивото, да откриваш най-доброто у другите, да оставиш света малко по-добър… да знаеш, че дори един човек диша по-леко защото те е имало.
Това е успех!”

Проект “SocialFiNe”

В съвременния свят хората се стремят все повече и повече към здравословен начин на живот, но рядко запазват мотивацията си за дълго. Все повече фитнес приложения се измислят, но като че ли и те не помагат.

Какво предлагам аз?

Приложение за телефон, което ще бъде социална мрежа за фитнес. Приложението ще включва от здравословни рецепти до форум. Потребителите ще имат собствен профил и дневник, в който ще се отчита колко килограма са свалени, колко остават, колко километра са избягани, хранителен режим и т.н. Новото тук е платформа, чрез която ще бъдат измервани изминатите километри. На всеки изминат километър, потребителят ще получава точки, които ще се трупат. На всеки 200 точки (което се равнява на 20 избягани километра), абонатът ще получава намаление в голям
спортен магазин. Ще се запитате какво печелят магазините – нови клиенти. По-добре да печелят с малка отстъпка в цената, отколко да няма продажби. По този начин печелят и потребителят, и продавачът, и обществото като цяло. Чрез това приложение, хората борещи се с килограмите или тези, които просто тренират, ще запазват мотивацията си за много по-дълъг период от време, тъй като възнагражденията след положен труд са стимул за продължение. Компанията ще спечели реклама, повече продажби и нови клиенти.

Целта на приложението е да се разпространи към максимално количество хора и да ги накара да изберат здравословното. Този начин на живот прави хората по-щастливи и усмихнати, а аз не виждам усмихнати хора по улицата и именно това ме подтикна към тази идея.