Представяне

Казвам се Нейлин Бозова на 24 години съм от Гоце Делчев, съвсем скоро обаче ще направя 25 и смело мога да кажа, че съм живяла четвърт век ! 🙂 Израснала съм в провинцията и като ,,селско” момиче съм добре запозната , както със земеделието , така и с живота на село като цяло. Имах възможност да получа добро образование в елитна математическа гимназия в гр. Гоце Делчев , с което се гордея. Даде ми тласък и стимул да се развивам , да излезна от общотоприетите канони и норми на селото, в което съм родена , да дам простор на идеите и въображението си. Към момента работя към Община Гоце Делчев на длъжност – спец. ,, Младши експерт” към Дирекция ,, Административно-правно и информационно обслужване”. Това всъщност е и моят ,, старт в кариерата”, понеже съм завършила право и продължавам развитието си в тази област. За мен не съществуват понятия като ,, не мога”, а философията ми за живота е , че няма невъзможни неща , този банален израз всъщност е моето вдъхновение или както още го наричат ,, трите Н” .За мен ,, Не”, не е отговор . Вярвам в себе си , вярвам , че човек може да получи нещата , които иска . До ри и да не ги получи веднага , на момента , когато прояви нужното търпение те ще се случат. Всяко нещо идва с времето си , всяко нещо си чака своя сезон и няма да дойде по-рано , нито по-късно ! Моят сезон е пролетта 🙂 Вярвам в Бог , вярвам в добротата на хората и вярвам в любовта . Искам да направя света по-добро място за живеене и да вдъхна надежда на повече хора да искат да променят живота си като започнат с мислите си ! Може би ще кажете колко тривиално звучи или че съм поредното момиче, което лети в облаците , но повярвайте ми , аз наистина вярвам, че всичко зависи от самия човек , заложбите му и личните му качества и колкото по-бързо го разберем , толкова по-бързо ще се доближим до един по-добър и спокоен живот, който е изцяло в нашите ръце. Именно с тази тема е свързан и проектът ми , за който ще Ви разкажа по-подробно по надолу 🙂
Завършила съм СОУ ,, Св. Св. Кирил и Методийй” с. Брезница, ПМГ ” Яне Сандански” – гр. Гоце Делчев и ЮЗУ ,, Неофит Рилски” – гр. Благоевград, специалност Право.

Най-голямо постижение: За мен най-голямото постижение е , че успях да завърша това , което винаги съм искала , а именно – право , мечтата ми е да стана адвокат по наказателни дела и работя по нея . Това с което всъщност се гордея е не самото завършване , защото както знаем в днешно време това не е много трудно . Гордея се с това, че се промени светогледа ми , че излезнах от нещо като ,, пъшкул” (аз така го определям) , в който беше съзнанието ми , в резултат от средата в която съм израснала , успях да видя себе си като един широко скроен човек, човек запазил принципите си , но отворен за идеи и живот без бариери и вътрешни прегради.

Интереси: Както вече споменах интересите ми в професионалната сфера са свързани с наказателното право , искам да стана адвокат. Посещавала съм семинари множество уроци и курсове по различни теми и проблеми на наказателното и наказателно-процесуално право. Надявам се да си взема успешно изпита и да започна да работя в тази сфера. Другата ми страст е модата , обичам да експериментирам и да се обличам различно .Имам много идеи за бизнес и офис стил , които за в бъдеще ако имам възможност бих развила , а защо не и да помисля за собствен магазин. Обичам да чета книги . Едни от любимите са ми ,, Проницателят” на Анди Андрюс, ,, Тайната” на Ронда Бър, ,, ” Мисли и забогатявай” на Наполеон Хил, ,, Престъпление и наказание ” – Достоевски , ,, Адвокатът с линкълна ” на Майкъл Конъли и др.

Проект “Свободен и креативен ум”

С проекта , ще се опитам да реша наболял проблем сред все повече млади , а именно вярата в собствените си сили , потенциала , който носят в себе си , преодоляване на страха от провал и това как ще бъдат приети от останалите . По мои наблюдения младите хора са неуверени в себе си и възможностите си . Имат нужда да им се покаже , че нещата могат да бъдат по-различни от тия дето са си мислели. Да дадат воля на сърцето и ума си . Да живеят живота , който самите те желаят , а не живот , който някой друг им е предначертал. Да ги накар м да повярват , че нещата , които искат , за които полагат усилия могат да им се случат независимо от това къде са родени , дали техните имат пари или дали имат ,, вуйчо владика,, . Искам да успея да ги накарам да вярват в себе си и личностните си качества. Когато погледнат да виждат в себе си успешни хора , лидери със собствени убеждения, които да бъдат надеждни управници, които да водят към просперитет и развитие всичко , с което се занимават.

Насочен е към: Този проект е насочен предимно към младежи , които имат цели и мечти без граници , към хората , които искат да успеят да се преборят със страховете си и хората , които си мислят , че са обречени да живеят живот , който не им харесва. Казвам младежи , но в никакъв случай не поставям възрастова рамка , всеки човек има право на щастие и когато отвори съзнанието си заедно със сърцето си , мисля , че ще го намери и колкото по-рано в израстването се случи това , толкова по-бързо ще започнем да водим щастлив живот и да постигаме успехи!
Мотото ми е ,, Дръзни да мечтаеш”!