Представяне

За себе си бих казала, че съм находчив и любопитен човек. Мисля, че точно това определя движещата сила, с която успявам да намирам и да се справям с нови предизвикателства. Обичам да намирам решение на проблеми, може би за това като още като малка математиката ме завладя. В момента търся своето място в ИТ сферата, искам да се докосна до възможно най-много аспекти от технологичния свят, за да намеря своето призвание. Друга моя страст е готвенето. Храната е най-лесният начин да се докоснеш до различни култури и да усетиш техния вкус с небцето си. Открих социалното предприемачество като свое призвание, намирам за изключително интересно и обогатяващо да работиш за хората. За това и станах част от Факултетния студентски съвет във ФМИ, СУ, а вече и негов председател. Уча Софтуерно инженерство в Софийски университет, в момента съм втори курс.

Най-голямо постижение: Успях да преборя страха си да говоря пред публика. Това беше една моя мечта, но и страх, който успях да осъществя в рамките на последната година. Сега вече съм говорила пред публика от двеста човека. Надявам се за напред всички предизвикателства, които си поставям да се изпълняват така успешно.

Интереси: Искам да се развивам в ИТ сферата, ще ми бъде интересно да участвам в проекти, които поставят началото на следващата революция в начина ни на живот. В личен план психологията и ученето като процес представляват интерес за мен. Често чета статии за маркетинг и реклама и това доста ми помага да изграждам визия за проектите, с които се заемам в свободното си време или по които работим заедно с екипа ми във Факултетния студентски съвет.

Проект “DiversifyIT”

Колко често не знаеш какво да хапнеш? DiversifyIT е платформа, която ще ти дава възможност да избереш най-подходящото хапване за теб. Ще можеш да поръчаш пакет за няколко рецепти , който съдържа всички необходими съставки, в точна разфасовка. Няма да има нужда да знаеш какво е чаена чаша ориз, така на теб остава само да поръсиш с щипка любов. В допълнение, разбира се ще намериш малки компактни карти с рецепти с подробно описание как се случва магията, така че дори най-неопитният ентусиаст да се справи. Вече няма да мислиш какво да приготвиш за хапване! Друга готина опция, която DiversifyIT ще предлага е огромен списък с рецепти. Ще можеш да ги филтрираш по бюджет, време и начин за приготвяне. DiversifyIT всеки ден ще ти предлага нова и свежа рецепта със съставка, някой от любимите ти продукти, които сам си посочил.

Насочен е към: Проектът е насочен към всички, които имат нужда от вдъхновение как да се хранят разнообразно и здравословно без да изпитват трудности от приготвянето на любимата си вкусотия.