Представяне

Казвам се Наталия Хаджиева, на 19 години, от град Разлог.
Уча в СОУ”Братя Петър и Иван Каназиреви”, в 12 клас.
Обичам да пътувам и да работя върху различни проекти. Мечтата ми е някой ден моя идея да стане реалност и с това да помогна на колкото се може повече хора. Надявам се в бъдеще да посетя нови и интересни места, да се срещам и работя с различни и интересни личности.

Проект „Click location“

Всеки път когато отидеш на ново място изпитваш трудности с ориентирането. Но с напредналите технологии едно приложение може да промени нещата, така че не е ли време да помогнем на хората, които са гости на големия град да се справят по-лесно с предизвикателството градски транспорт?
Приложението Click Location e предназначено за моментите, в които човек има нужда да разбере къде се намира и как най-лесно да стигне до своята цел. Тъй като вече почти всеки има smart джаджа в джоба си , остава само да си включи интернета. Приложението ще дава информация къде се намираш като те позиционира на карта, ясна за всеки. По-важната функция на Click Location е да информира потребителя за това кои са най-близките спирки на градския транспорт, до които се намира.Друга основна опция на приложението ще бъде да дава информация за всеки отделен трамвай,
автобус и дори метрото в София. Достатъчно ще бъде да се въведе номерът на превозното средство и градът, в който се намира потребителят. Разбира се и обратната опция ще бъде в сила : чрез локализиране на потребителя и въведена цел, приложението ще даде информация къде е най-близката спирка, номера и вида на градския транспорт, който използва потребителят.Чрез звуков и светлинен сигнал, приложението ще информира потребителя, че е време да слезе. Най- голямото предимство на това приложение ще бъде начина, по който ще бъде информиран
потребителят. А именно чрез виртуално изображение, което дава ясна представа за всеки обект, намиращ се в обсег от 360°.