Представяне

Информация за кандидата
По-голямата част от времето си отделям на училището, но в свободното си време се занимавам с доброволчество, неформално образование и рисуване (понякога и с други дейности свързани с изкуство).
Уча в 2АЕГ “Томас Джеферсън”.

Най-голямо постижение: Най-много се гордея с участието си в една програма, чиято цел е да насърчава младежи, тъй като ми помогна да разбера какво искам и какво трябва да направя, за да го постигна.

Интереси: Професионално искам да се занимавам с изкуство, а лично искам да намеря начин, по който да направя изкуството достъпно за всички.

Проект “Социално платно / молив за идеи”

Веднъж се разхождах по улиците на Пловдив и видях група ученици да рисуват пред една къща. Тогава ми хрумна идеята за проект, свързан със събирането на млади творци на едно място. Целта е основно да обменят идеи и да се завържат нови контакти. На мен лично би ми било много полезно да поговоря с друг човек, който се занимава със същите неща, тъкй като винаги има какво ново да науча. Организацията може да бъде чрез социалните мрежи, не са нужни и финансови средства, нужен е само ентусиазъм. Най-синтезирано-организиране на група, която седейки и рисувайки в парка да може да обменя идеи.

Насочен към: Младежи, занимаващи се с рисуване.