Представяне

За да бъда честна,никога няма да мога да разкажа за себе си в размер на 200 думи,но това не ми пречи поне да опитам.И така:.аз съм едно младо момиче с любопитни очи,притежаващо креативно съзнание,пълно с нестандартни и иновативни идеи.Търся всевъзможни полета за изява и твърдо вярвам,че със здрава работа,водена от моралните си ценности и възприятия ,рано или късно ще постигна успех.Разсъждавам позитивно,но в никакъв случай заблудено и с готовност приемам предизвикателства.Вярвам,че всяко успешно начинание първо започва от самия теб. Няма как да създаваш стойностни неща ако преди всичко не си стойностен като човек.Аз вярвам,че съм една качествена,но заедно с това и все още израстваща личност.Така че ето ме и мен-младо,смело и усмихнато момиче,което,за разлика от много други хора, няма за цел да бъде щастливо.То просто е.
В момента съм ученичка от десети клас в Природо-математическа гимназия ”Акад. Иван Ценов”,град Враца.

Най-голямо постижение: Не обичам да се гордея публично.Следвам правилото ”направи добро и го хвърли зад гърба си”.Все пак,за да дам отговор на въпроса,само ще кажа,че най-голямото ми постижение,с което се гордея,всъщност е съвкупност от малки постижения към хората,животните и в академичен аспект.

Интереси: Интересувам се от езици, изкуство (литература, музика, рисуване, писане, пеене, кино, театър), социална и благотворителна дейност, здравословно хранене и готвене, дизайн, комуникация.

Проект “My money diary”

Моето предложение за продукт е приложение за Смартфони и служи за управление на финансовите средства и кредитни нужди на младите хора(16-25 год.).
Приложението ще представлява главно меню съдържащо 9 бутона (подменюта), от които ще може да се избира желаната функция. Приложението е разделено на 2 графи/колони – МЕСЕЧНИ СРЕДСТВA, като пари за книги, дрехи, транспорт и др. В СЕДМИЧНИ – парите за храна, развлечения, срещи с приятели.

В колоната за месеца има 3 подменюта:
1. Спестявания – тук въвеждаме сумите, които „Плащаме първо на себе си” – за възникнали неочаквани разходи или фонд „Авариен”. Като допълнителен ъбдейт след първоначалната версия на приложението тук ще включа и сравнения между възможностите за банкови спестявания.
2. Битови нужди – въвеждаме задължителните за плащане разходи за услуги – наем, ток, вода, телефон.
3. Други нужди – всички значителни разходи, като такси за обучение, учебници, дрехи, обувки и др.

Предложение за меню
МЕСЕЧНИ СЕДМИЧНИ
СПЕСТЯВАНИЯ МЕСЕЧЕН БЮДЖЕТ
БИТОВИ НУЖДИ
(ТОК,ВОДА,НАЕМ) СРАВНЕНИЯ
ДРУГИ РАЗХОДИ ФАКТИ
(ИНТЕРЕСНИ СТАТИСТИКИ)
СПЕСТЯВАНИЯ
(ЗА МЕСЕЦА И ЗА ГОДИНАТА )
КРЕДИТНА НУЖДА
НАЙ-ДОБРАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КРЕДИТ