Представяне

Казвам се Мартина Камбурова, на 16год. от гр.София. Уча в НТБГ, специалност Банково дело с френски език. Изучавам още английски, немски и японски езици. Наградена съм с грамота за изключителни постижения в конкурса „Обичам да чета на различни европейски езици“ 2013г организиран от ОПТИМА. Участвам в проект „Интегративно практическо обучение“, организирано от НТБГ, където съм Управител на УТБ „Империал Банк“АД. На XV панаир на НТБГ 2014г.банката ни спечели 3 място за най-добра мултимедийна презентация и 3 място за най-добра банка.
През 2013г спечелих отборно 2място на състезанието „Обща теория на пазарното стопанство“. Също така участвам в ръководството на Ученическия съвет. Имам 1 място в комплексното класиране на Международния панаир на учебните фирми PEN INTERNATIONAL в Братислава 2011г. През 2013г участвах в учебен стаж във фирма В2В, Базел, Швейцария. От 2013г. посещавам часовете в Националната школа по мениджмънт, специалност Фирмено управление. Занимавам се с пеене от 4 годишна. В момента посещавам часовете по поп и джаз пеене към арт център “Стринджендо”. Носителка съм на много награди от наши и международни конкурси, заради което 5години поред съм номинирана за едно от „Успелите деца на България“ от фондация Д. Бербатов.

Проект „HCM (Hall, Catering & Music)“

Колко пъти сте се сблъсквали с проблема „Къде да си празнувам рождения ден“? За деца до 14 години и за възрастни пазарът е пренаситен. Но тийнейджърите, всяка година се чудим къде да направим партито и колко пари ще излезе на родителите ни то. Откриването на перфектното място може да бъде непосилна задача – освен дефицитът на наемните зали, наличните са често непрактични, нефункционални, има проблеми в организацията на събитието и накрая услугата излиза на твърде висока цена.
Моят проект „HCM“ обхваща всичко необходимо за организацията и провеждането на събития. Предметът на дейност на фирмата е организиране на частни партита, което включва: наем на зала, музикално и диджей-оборудване, кетеринг и барман. „HCM“ предлага също услугите: декорация и организация на помещението и почистване след събитието.
Идеята ми е да се купят/построят няколко зали (помещения) в различни квартали на София (при разрастване на бизнеса марката може да се разпространи и в други градове в страната), които ще са мултифункционални. Клиентът ще има голям избор при усвояване на пространството: брой маси, избор между готово меню и шведска маса, наличие на бар, достатъчно място за денсфлор, място за диджей-пулт и/или подиум за бенд, сцена, възможност за караоке и високо технологично музикално оборудване. И всичко това с цел удовлетворяване на всяка една прищявка на
нашите клиенти. Фирмата разполага със собствени екипи от диджеи, бендове, кетеринг екип, организатори и декоратори, както и с почистващ персонал – всичко необходимо за предлагането на един завършен продукт. И тъй като цикълът е затворен, разходите излизат по-малко. Поради практичността на залите, те ще са подходящи още за: абитуриентски и абсолвентски балове и партита, сватбени тържества, приеми, конференции и бизнес срещи.
За да подсигури удобство на своите клиенти, HCM разполага с интернет базирана платформа. В нея клиентите ни могат да направят своите поръчки – да резервират зала и да заявят исканите от тях услуги. Първо се избира зала, после чрез предоставения календар може да се види кои дати и часове са свободни. След запазване на дата и час, клиентът се запознава с всички предлагани от нас услуги чрез добавения електронен каталог и отбелязва своите желания. След направения избор крайната сума бива автоматично пресметната. Клиентът ще може да види колко точно ще му излезе партито и да прецени дали иска да добави/изключи някоя услуга към/от своя списък. След окончателното решение на клиента, неговият „event“ ще бъде „изготвен“ и сумата може да бъде платена директно през сайта по банков път (чрез електронно банкиране). Клиентът си запазва правото да отиде на място и да резервира зала и подаде своите заявки за събитието, както и да плати в брой в предварително уговорен срок.
HCM е един иноваторски проект, съчетаващ няколко предмета на дейност с цел задоволяване потребностите на клиентите. За реализирането на проекта ще са необходими инвестиции, допълнителни проучвания на пазара, както и много труд.