Представяне

Казвам се Мариела Найденова, на 23 години съм от Благоевград. Тази година завършвам Американския университет в България със специалност Икономика и Бизнес Администрация.

Най-голямо постижение: Най-много се гордея с участието си в лятната предприемаческа програма на ABLE, която се проведе в Колежа Бабсън в Масачузетс. Имах невероятната възможност да се запозная с предприемачи от цял свят, да работя по собствена бизнес идея заедно с други амбициозни българи.

Интереси: Обожавам латиноамериканските танци, психо литературата и изучаването на нови езици.

Проект “Живот за Всички”

Над 20% от българското население живее под прага на бедността. В близкия един месец статистиките относно гладуващите хора в България показват, че техният брой се увеличава. Семействата, живеещи с около 200 лв на месец, са все повече. Проектът, който искам да развия ще помогне на повече гладуващи хора да осигурят прехрана за себе си и близките си. Много ресторанти и заведения, както и хранителни вериги купуват повече хранителни продукти от необходимото. Много често тази храна се изхвърля, тъй като не може да се утилизира в правилното количество. Проектът “Живот за Всички” има за цел да предоставя хранителни продукти или сготвена храна от ресторанти и вериги до хора в нужда. Идеята дойде след като световноизвестния готвач, Масимо Ботура, готви за бездомните хора в Рио Де Жанейро по време на Олимпийските игри.

Насочен е към: Проектът е насочен към бедни семейства и хора в нужда от хранителни продукти.