Представяне

Аз съм едно седемнайсет годишно момиче, което учи и живее в Столицата. Обичам да се движа, да пътувам и по възможност да карам хората около мен да се усмихват. Обожавам да правя ръчноизработени подаръци за близките и приятелите ми. Във всеки свободен момент гледам да съм обградена с интересни хора и да се занимавам с нещо зареждащо, защото искрено смятам, че това е една от “формулите” за щастлив живот. Искам да уча в чужбина, да взема опит от там и после да го споделя в България.
Езиците са ми страст. В началното училище интензивно се занимавах с руски, а сега уча испански и английски в 157 ГИЧЕ (по-известно като Втора испанска). Миналото лято имах налудничавото желание за немски, но за сега съм се поспряла с новите чужди езици и съм се фокусирала върху английския.

Най-голямо постижение: Всеки изминал ден го смятам за постижение, защото в динамичното ежедневие все изниква нещо интересно и предизвикателно, с което трябва да се справиш на момента и не можеш да отложиш.

Интереси: Обичам планините, предприемачестовото, публичното говорене, леката атлетика, планинското колоездене, зимните спортове и от скоро имам интерес към правото и политологията. Трудно бих рамкирала интересите си, а това са само част от тях. 😀

Проект “planinata.rocks”

Идеята е да да се изгради функциониращ сайт, който засяга планинарстовото и неговото популяризиране. Ще има категории като- екипировка, маршрути, хижи и планини. В блога на сайта ще има интересни постове на различни теми. Планират се всеки първи ден от месеца интервюта с успешни катерачи, планински бегачи и спортисти. Често ще се провеждат групови занимания,практически семинари и събития с цел информиране на начинаещите.
Целта е да се предостави систематизирана информация, различна от тази по форумите.
Все пак котките не са само животни и не е много удачно да си носиш само сръбска скара по време на поход.

Насочен е към: Таргет групата е начинаещи планинари и всички, които обичат природата.