Представяне

Казвам се Красимира Добрева. Уча във Варна в ПГИ „Д-р Иван Богоров“. Харесвам да участвам в различни инициативи и проекти, от които научавам много както за себе си, така и професионално. Много съм общителна, бързо се адаптирам, работя много лесно в екип, лъчезарна и убедителна. Обичам да се запознавам с хора, да съм навън в движение. Много съм контактна и разговорчива.

Проект „Авто кино“

Моята бизнес идея е старото авто кино. Всеки от нас е чувал от мама, тати, баба и други роднини за едновремешното авто кино. Аз искам да се върне тази идея, нека върнем нещо наистина смислено от миналите години, нека запазим някои традиции. Ще открием много спомени, ще създадем у хората прекрасното чувство на отминалите години. Защо трябва да се затваряме в мола или вкъщи, като можем да излезем на чист въздух далеч от уморяващото ни ежедневие, да се отпуснем и да се наслаждаваме на вечерта и филмите. Нека да се прожектират
старите български филми, защото много от младото поколение не ги знае. Не знаят българските актьори, които са оставили толкова добри филми зад гърба си. Надявам се този бизнес проект да бъде наистина осъществен и българското да се върне у хората.