Представяне

Аз съм ученичка в 11б клас в Професионална гимназия по електротехника и електроника със специалност- Микропроцесорна техника.
Обичам да правя неща,които ми доставят удоволствие,защото от нещата правени на сила нищо хубаво не се получава!
Свободното си време прекарвам с моето куче и с приятелите ми,защото да имаш истински приятели е богатство.
Уча в Професионална гимназия по електротехника и електроника- гр.Пловдив със специалност Микропроцесорна техника.

Най-голямо постижение: Постижение за мен са нещата, които правя в извънкласните дейности.Макар и малки на този етап аз се гордея с тях,защото съм ги постигнала с желание и упоритост.

Интереси: Да научавам нови неща свързани с моята професия,за да мога да се развивам по-добре в бъдещето.

Проект “Създаване на хоспис”

Информация за проекта
”Hop”-EOOД
Гр.Пловдив ,ул.”Свобода” №5
ЕИК:926117555
МОЛ:Камелия Търбенова
Тел.:0899695050
E-mail:k_tarbenova@abv.bg

Целта на проекта е изграждане на хоспис за хора с физически,психически отклонения и нестабилности с 12работни места.Хосписът е за работа с хора в нужда и този вид дейност изисква много постоянство,познаване на пазара,следене на икономическите и социални фактори.Това е една ниша,която не е добре развита и с малко усет ще може да се реализира и развива.За това аз реших да създам хоспис,за да помагам на хората в нужда и да го реализирам,за сега само в България.В бъдеще ще го развивам и популяризирам и в страни в ЕС.
Хосписът ще бъде разделен на три помещения-ресторантьорска част,хотелска част и медицински профилакториум.
Персоналът ще се състои от:управител,счетоводител,касиер,лекар терапевт,медицински сестри-2,психолог,санитарки-2,камериерка,готвач,сервитьор.
Моят хоспис ”Нор”-ЕООД ще подпомага хората в нужда-да не бъдат пренебрегвани,отблъсквани,а да са обнадеждени и мотивирани за живот и работа.Центърът ще бъде оборудван с най-добрите и най-нови технологии с нужните сертификати и лицензи.В него ще работят най-добрите специалисти в областта на рехабилитацията,психологията,медицината.
Това ще бъде място,в което хората ще се чувстват добре,всеки ще си има собствена стая,в която ще живее,почива,релаксира.Целта, с която го създавам е да накарам хората да се чувстват добре,да се лекуват и да популяризирам този вид лечения в България и ЕС.
Средствата,които ще са ми нужни са 500 000лв.За целта ще напиша бизнес план,с който ще кандидатствам за отпускане на кредит от Банка UniCredit Bulbank.
За реализирането на моят хоспис ще използвам наследствен имот,който е с голяма площ и е в близост до р.Марица и близо до града(Пловдив).За да взема това решение за мястото аз се консултирах с болнични администратори,местни медицински специалисти и общинска администрация.

Насочен е към: Насочен е към хората с физически,психически отклонения и нестабилности,в нужда-да не бъдат пренебрегвани,отблъсквани,а да са обнадеждени и мотивирани за живот и работа.