Представяне

Казвам се Камелия Кръстанова, на 25 г. Зад гърба ми вече е бакалавърската степен по Стопанско управление на немски език към СУ “Св. Климент Охридски”, както и семестър прекаран в гр. Манхайм, Германия с основно направление IT Management. Завършвам магистърската си степен по “Електронен бизнес и електронно управление” към Факултета по математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски”.
В момента съм икономист-анализатор в международна компания за макроикономически изследвания.
Свободно си време запълвам с разнообразни интереси-от спорт, готвене, до устойчиво развитие и живот. В последно време проявявам все по-голям интерес към предприемачески и иновативни идеи и решения, участвайки в тематични семинари и работилници.
Поради динамичното ми ежедневие ми хрумна и следната идея, която бих искала да споделя с вас.

Проект “ReservIT”

В днешното модерно и бързо развиващо се общество, все повече се говори и набляга на качествено управление и разпределяне на времето на всеки един от нас чрез множество календари и организационни приложения.
ReservIT (“reserve it” – запаси това) е мобилно приложение, чиято мисия също е да улесни нашето ежедневие и да ни спести време и усилия. То позволява на всеки един потребител запазване по всяко едно време на денонощието на час за фризьор, масаж, смяна на масло и гуми, дори и за лекарски и зъболекарски услуги.
Всеки един салон за красота или лекарски кабинет ще може да създаде свой собствен профил, съдържащ кратка информация, както и електронен график със свободните за деня часове.
Самото приложение ще печели финансови средства от абонаментния план на самите търговци към него.
С ReservIT се спестяват време и се избягват стресови ситуации от непрестанни телефонни разговори, изчаквания на телефонна линията и търсене на подходящата услуга в последния момент.
Използвайте ReserveIT, защото го заслужавате.