Представяне

Аз съм силен и амбициозен човек.Знам къде и как да пласирам топката в полето на съперника и как да си създавам условия да направя добри удари.Аз съм отдадена да бъда гражданин на света.Аз съм прагматичен и отговорен човек, за мен излишните приказки, залитания и обещания са безпредметни.За мен няма невъзможни неща,има несериозни намерения.Животът на човека се състои от неимоверно много възможности.Аз не съм от хората,които обичат да поставят праг на възможностите си.Аз съм от хората,които имат по-малко нужда от тласъци,подбуди,стимули отвън, аз съм от хората,които имат тази вътрешна сила, която ражда стремеж и самодисциплина за по-нататъшно развитие и надмогване на преградите по пътя към заветния успех.Ще си позволя да цитирам великия Сергей Булгаков: “Всеки човек е художник на собствения си живот, черпещ сила и вдъхновение от самия себе си.”Обожавам да пътувам на далечни дестинации и да изследвам духа на тялото си.Винаги търся нови хоризонти за откриване.Обичам да предизвиквам себе си с дестинации извън утъпканите пътеки, за да може ваканцията ми да е по възможност най-вълнуваща.В момента дори планирам пътуване до Париж– градът на светлините, градът на кулинарното изкуство, градът на архитектурните постижения, градът на любовта, градът на дългите разходки и приказни мечти.Намирам вдъхновение в мистериозните неща, авантюрист съм по душа.Изразявам себе си чрез изкуство.Аз съм обикновен човек с необикновено въображение и много смели мечти. В момента придобивам бакалавърската си степен със специалност Маркетинг в Университета за Национално и Световно Стопанство.Отделно участвам в 9academy.Това е бизнес академия, в която експерти и опитни специалисти от бизнес сектора предават своите знания, умения и опит на 50 млади хора, чрез интерактивни методи на преподаване и преживявания, които остават за цял живот.Програмата на 9 Academy включва 9 модула – 9-те кръга на бизнес успеха:предприемачество, маркетинг, финанси и счетоводство, HR, НПО, правни въпроси, PR, Digital/IT и продажби.Миналото лято стартирах курс за придобиване на международен сертификат 1st Business Certificate (1BC®) по Marketing and Brand Managment с австрийска акредитация от Съюза за технически надзор- TÜV Австрия.

Най-голямо постижение: Като свое най-голямо постижение смятам,че е участието ми в конкурса за рисунка,наградата за който беше пътуване до необятния мегаполис Хонг Конг.Конкуренцията беше унищожителна,имайки предвид,че беше на световно ниво и макар че не успях да победя,аз постигнах невероятен успех за себе си като достигнах до полуфинал.

Интереси: Интересите ми далеч не се свеждат до една.Аз съм многопластов човек.Маркетингът провокира в мен искрен интерес, защото ми предостави възможност да приложа творчески и иновативен подход към разрешаването на проблеми. Ентусиазирана съм да се развивам в професионално отношение. Имам желание да се занимавам с прилагането на нови подходи и ще оценя възможността за проява на иновативност и про-активен стил на работа.
Стремежът ми да работя и да се представям в съответствие с високи стандарти за постижение ме кара да вярвам, че ще съм в състояние да надмогна всяко предизвикателство, пред което се изправя.От друга страна дигиталните технологии са ми в кръвта.Това е едно ново измерение на маркетинга, обвързано е също и с рекламата, и с ПР-а. Цялото онлайн представяне на една компания или един бранд в Интернет.
Аз съм естет по природа. Рисуването ми действа като отдушник на ежедневните проблеми и щом се пренеса в моя свят просто се абстрахирам от всичко. В момента се подготвям за участието си в Лятната предприемаческа програма
(SEP) организирана и финансиране от Фондация Америка за България по програма, “Младите лидери на България”. Целта на feedback е храна за размисъл,а програмата осигурява такава в 5-седмичен срок. Все пак меката на предприемачеството – Сан Фран. Силициевата долина и Сан Фран са световният епицентър на технологичния бизнес. Имам интереси към сертифицираните курсове по Бизнес НЛП Практик /Мастер практик с коучинг умения. Невро Лингвистичното Програмиране (НЛП) се фокусира върху постигането на максимални резултати чрез реализиране потенциала на човек. За мен е от изключителна важност да се усъвършенствам като човек и като професионалист.
Интересите ми не спират до тук. Предвидила съм на по-късен етап да стартирам обучението си върху специализиран софтуер (SAP). На мнение съм, че в днешното нестабилно икономическо състояние обучението е важен фактор, който способства на организациите да покажат възможностите си и да продължат да се развиват за в бъдеще. Във всяка една компания особено ценени са служителите, притежaващи SAP сертификати, и тези, които умеят да боравят с различните SAP решения. Друга моя заложена цел, с която интересите ми не спират дотук, са курсовете по PMP. Без съмнение това е най-надеждният начин да валидираме познанията и професионалния си опит.Креативността на човешкото съзнание е безкрайно. Обожавам боди арт стила. Смятам, че няма по-добро, красиво и динамично платно за рисуване от човешкото тяло.

Проект “Дезире”

След една екскурзия в чужбина аз и моят приятел опитахме десертно вино от малини, което ни хареса много. Когато се прибрахме обиколихме редица магазини в България, но никъде не успяхме да намерим чисто десертно вино, а с редица стабилизатори и примеси на плодове и различни от грозде. Навсякъде се предлагаше гроздово вино с аромат на друг плод. Това ни накара да направим опит в домашни условия с различни плодове като ябълки, череши и круши.
Резултатът се оказа страхотен, както по-голяма част от участниците в академията, в която участвам успяха да установят от дегустацията. Мислим, че идеята за производство на сладки и десертни вина и обемен процент алкохол между 14 и 18 е една добра пазарна ниша, която би имала добра реализация както в страната, така и в чужбина. При производството на черешовото вино си позволихме вместо захар да добавим мед, което направи вкуса изключително мек и приятен.

Насочен е към: Използвахме Канавата като средство за изграждане на нашия бизнес модел, като нашият целеви пазар е насочен към масовия потребител. Каналите, с помощта на които достигаме до нашите клиентски сегменти в момента са предимно близки, познати и колеги, от уста на уста, но искаме да достигнем и до собствениците на големите хранителни магазини, ресторанти и хотели.