Представяне

По професия съм програмист, по образование съм софтуерен инженер, но в действителност никога не съм била постоянна в това какво обичам да правя или с какво искам да се занимавам цял живот. Всъщност през тези дълги 23 години имах всякакви идеи за живота си – исках да стана космонавт, художник, ветеринар, юрист, археолог, програмист (това в интерес на истината отчасти ми се получи), генетик и още много други. Мисля, че просто не съм човек, който може да се занимава само с едно нещо, искам да създавам и досегът ми с предприемачеството ми е показал, че това е моят начин да се докосна до всички онези неща, към които съм проявявала и проявявам интерес. Семестриално завършила съм Софтуерно Инженерство в Софийски Университет.

Най-голямо постижение: Преди 2 години участвах в състезанието на JA за стартиращи студетски компании. С екипа ми успяхме да спечелим наградата за социална компания на Amgen.

Интереси: Както написах и по-горе, имам доста интереси. Трудно ми е да ги разгранича на крайно лични и професионални, но обичам да се занимавам със създаване на най-различни неща – преобладават софтуерните ми идеи поради професионалното ми развитие до сега, но определено не се ограничавам само до тях. Обичам да чета блогове, да играя баскетбол, да пътувам. Интересувам се от генетичните технологии и биоинженерните науки.

Проект “Музикални кутии”

Често търсим оригинален подарък за близък приятел или романтична изненада за половинката, но изборът ни е ограничен, а и повечето неща, вече сме ги подарявали или са ни били подарявани. Всеки си има любима песен, която свързва с нещо лично или просто я харесва, защото звучи яко.
Ръчно изработена Музикалния кутия, звучаща с любимата ти песен, би бил прекрасен подарък за всякакъв повод.

Насочен е към: Към хора, търсещи оригинален/уникален подарък за свой близък за рожден ден, коледа, годишнина и т.н.