Представяне

Ивелина, 22 години. Студентка съм, обичам да изучавам чужди езици и да пътувам. Напоследък проявявам интерес към предприемачество, бизнес, развитие на стартъп компании и високи технологии.
В момента съм четвърти курс, уча Европеистика, Правен профил, с английски и френски език в Софийски университет “Свети Климет Охридски”.

Най-голямо постижение: Гордея се с участието ми в Младежки екип Европа. Младежки Екип Европа България е проект на Европейската комисия, който е иницииран и се осъществява от Представителството на Европейската комисия в България. Като член на екипа участвах в обучения, обучителни семинари за учители, информационни турнета, изложения, изложби, дебати и дискусии.

Интереси: Имам интереси в разнопосочни области. В професионален план се интересувам от европейски политики, от разработване на проекти, бизнес инициативи и предприемачество.

Проект “Easy housekeeping”

Easy housekeeping е проект насочен към абсолютно всички хора, които желаят домът им да е подреден и чист, без те да полагат усилия. Проектът е за иновативна компания, която да предоставя услуги на достъпни цени. Работата ѝ ще се базира на онлайн платформа, чрез която потребителите да заявяват поръчките си. Поръчките ще се заявяват по ден и час в системата. В услугите ще се включват почистване на дома, елементарни ремонтни услуги, пазаруване на продукти от магазина и доставка до дома, носене на дрехи на химическо, плащане на сметки, изхвърляне на боклук, разхождане на домашни любимци, гледане на деца. Проектът е изцяло в сферата на услугите като решава проблемите на динамичното ежедневие и липсата на време за извършване на домакинска работа. Подходящо е като услуга за работещи хора, майки, които желаят да инвестират времето си в дейности различни от домашни задължения. Мотото на проекта е: Ние ще се погрижим за вашия дом. Сега имате време за себе си!

Насочен е към: Абсолютно всички хора, желаещи да се възползват от проекта.