Представяне

Казвам се Инна Бояджиева, на 23години, от гр. Габрово. Студентка съм 3 курс специалност „Право”, Нов Български Университет. Тази година завършвам бакалавърската си специалност: „Гражданска и корпоративна сигурност” в НБУ. Средното си образование завърших в ЧПГЧО”Меридиан 22” с изучаване на английски и испански език.
Имам много темпераметен характер, усмихнат и лъчезарен човек, много съм общителна. Свикнала съм да съм винаги на първо място и трудно приемам неуспехите. Вярвам, че ако човек иска нещо силно, може да го постигне. Занимавам се с благотворителност – част съм от създаването на първият баскетболен клуб за хора в инвалидни колички. Мой проект е организирането на абитуриентски бал на деца от домове за сираци. Включвам се в още доста инициативи. Обичам музиката, като дете свирех на цигулка, обичам да пътувам и да се запознавам с нови хора. Участв ам в няколко networking групи. Винаги, когато имам възможност ходя на Start Up talks, участвам и в 9 Аcademy, защото оново, за което мечтая е да реализирам идеите си. А на такива места човек силно се мотивира и става много по-креативен.
Интересите са ми в областта на иновациите, предприемачеството, дигиталния маркетинг, защитата и правните им аспекти. Смятам, че бъдещето е в дигиталните технологии. Те не са толкова вредни, или както ги наричат ”антисоциални”. Ако се ползват правилно тогава стават полезни и в помощ на по-добрият живот.
Искам да стана един успешен предприемач. Да реализирам идеята си за Виртуалния мол, както и много други.

Проект „Виртуален mall“

Проектът ми е да се създаде безплатно мобилно приложение, което има за цел да улесни пазаруването на клиентите на моловете, а магазини да успеят да стигнат много по – лесно до своите клиенти. Основният проблем при пазаруването, е че много често хората обикалят моловете, харесват си дрехи, които не купуват веднага – човек гледа много неща и не успява да си спомни кой артикул, в кой магазин е видял.
Приложението ще работи чрез сканиране на код за идентификация, който ще бъде поставен на етикета на артикулите – дрехи, обувки или аксесоари. Сканираният артикул ще се отвори в приложението и ще показва цветовете, размерите и останалите магазини на същата марка, в които има този артикул. Клиентът ще има възможността да съхрани сканираните от него продуктите в система.
Какво представлява приложението и защо ще улесни пазаруването на клиента?
– Приложението предоставя възможност за сравнение на харесани продукти от различни магазини;
– То разполага с удобна система за съхранение на харесаните продукти. Чрез тази система клиентът ще може да проверява дали запазените от него продукти са все още са налични.
– Всеки потребител на приложението ще може да създава собствена wish list , което му позволява да персонализира интерфейса на системата според своите нужди. Wish list- а може да бъде създадено в няколко екземпляра, които могат да бъдат модифицирани.
– Клиентът ще може да запазва или директно да купи сканиран продукт.

С какво приложението ще бъде полезно за своите партньори – магазините ?
– Приложението е модерен и иновативен начин за реклама и продажба на продуктите им.
– Да покажат по-добро обслужване( Когато клиент хареса даден артикул и няма негов размер в даденият мол, клиента трябва да чака около 15мин., за да може служител в магазина да му каже, дали има наличен размер и точно в кой от магазините)