Представяне

Аз съм родена и живея в град Варна. Уча в професионална гимназия (специалност митническа и данъчна администрация), и се гордея с това. Аз съм амбициозно момиче, което желае най- доброто за себе си. Комуникативна личност съм. Трудолюбива съм, и не се отказвам пред трудности. Готова съм на всичко за да постигна целите си. Имам голямо желание за професионално развитие.

Най-голямото постижение, с което се гордея е успеха ми в училище. Преди години имах нисък успех, но след като си смених училището, аз си поставих цел да имам отлични годишни оценки. Гордея се със себе си, с това че, всяка нова учебна година си поставям за цел все по- високи оценки и винаги успявам.

Интереси: Личните ми интереси варират в доста области. Една от тях са народните танци. Интересувам се от коли и медицина. Професионалните ми интереси са в областта на икономиката, финансите и бизнеса. Желая да уча финанси и да се развивам в тази област, а след време да бъда независима, и да притежавам собствен бизнес.

Проект “Филтри за душ”

Проектът, който съм подготвила е свързан с подобряването на качеството на живот и с намаляване на вредното въздействие на металите и химичните съединения. Той представлява филтър за душ, който се поставя там, и след преминаването на водата премахва всички замърсители като хлор, песъчинки и пестициди. С този проект аз предоставям на потребителите възможност, с цел да се подобри качеството на живот. С реализирането на проекта, се ограничава вредното въздействие на хлора и тежките метали от водата. Филтрите за вода би ха влезли в употреба на всеки човек, като най-голяма полза биха имали бебетата, поради това че имат чувствителна кожа, и на хората с кожни проблеми. Установено е, че във водата с която се къпе всеки един потребител, има тежки метали, хлор и съединения, които действат на кожата Тези вредни съставки се поемат през кожата и така те достигат до всеки орган и до всяка една клетка на човешкото тяло. Това може да доведе до развиването на някои кожни вътрешни болести, отслабване на имунната система… Затова мисля че, филтърът за вода би била една ника к ненужна придобивка на нас, хората.

Насочен към: Всички потребители на водата.