Представяне

Казвам се Илина Мутафчиева, в последните пет години животът ми се развива в рамките на неправителствения сектор. В момента работя в Дружество за ООН в България като координатор и имам възможност всекидневно да създавам, да творя и правя чудеса заедно с други млади хора.
Завършила съм бакалавър Международни икономически отношения в УНСС, а в момента завършвам своята магистратурата – Международни икономически отношения със специализация Управление на международни проекти.

Най-голямо постижение: Не бих могла да определя с какво се гордея, но бих могла да кажа, че около мен има хора, с които да работя, да се усмихвам и да бъркам. Гордея се с невероятните хора около мен, които ми позволяват да бъда техен колега и приятел.

Интереси: Личните ми и професионални интереси са тясно преплетени в рамките на неправителствения сектор и желанието ми да бъда част от промяната на среда с малки стъпки и големи мечти.

Проект “Посади мечта”

“Посади мечта” е социален проект, в рамките, на които младежи от уязвими групи ще могат да създадат макет на къщата, който ще бъде поставен в саксия и заобиколен от цветя. Тази саксии ще биват продавани и техните купувачи ще могат да подпомогнат личностното развитие на младежите.
Проектът ще осигури ангажираност на младежи, които често са част от социално изолирани групи в обществото ни, а едновременно с това събраните средства ще бъдат използвани за създаването и изпълнението на менторски програми, които да развият техните умения и компетенции.
Отглеждайки и поливайки саксиите с малките къщи обществото ни ще успее да спомогне осъществяване на една от мечтите на тези младежи – място, което да могат да нарекат дом и да бъдат приети с целия уют и любов, която получаваш у дома.

Насочен е към: Младежи от уязвими групи