Представяне

Аз съм Христина от Петрич с приключенски дух и много любов към природата. Все още търся себе си в професионално отношение, но съм търпелива и упорита в това, което върша.
Проактивна съм и имам много енергия за нови знания. Мотивират ме възможностите за подобрение в даден процес.
Трудовият ми опит се състои от анализатор на данни в Теленор и експерт бизнес развитие в Уникредит Булбанк, където работя в момента. На страна от това съм имала още много други стажове и сезонни работи. През 2011 завърших Природо – Математическата гимназия в Благоевград – акад. “Сергей П. Корольов”. В момента работя по дипломна работа, за да завърша магистър по Финанси в УНСС, където завърших и бакалавър Финанси. Освен това, завърших и двете части на Харвардския курс в СУ – Raising a nation и Macroeconomics of competitiveness.

Най-голямо постижение: Гордея се с постигнатия резултат по време на стаж като финансов анализатор в Карол. Имах възложен индивидуален проект, завършването на който изискваше придобиването на много нови знания за кратък период от време и упорита работа.
Гордея се и със скок с парашут, тъй като ми костваше много смелост.

Интереси: Обичам преходите в Пирин, ски в Рила и пътешествия на ексотични места – всичко това ме зарежда духовно. Моите професионални интереси включват работата по проект/продукт/бизнес с висока добавена стойност за хората – към това се стремя.

Проект “Билки с добавена стойност”

Проектът “Билки с добавена стойност” цели да подпомогне и мотивира българския производител да създава краен продукт в България вместо да изнася суровина в чужбина. Идеята на проекта е създаването на лаборатория, в която да се откриват нови лечебни свойства на билките, да се проверява тяхното качество и да се разработват идеи за нови продукти, които да имат благоприятно въздействие върху нашето здраве и живот.

Насочен е към: Проектът е насочен към всеки българин, който вижда потенциала на това природно богатство. Лабораторията ще бъде от полза на всеки човек, който желае да навлезе в билковата индустрия или вече има съществуващ бизнес и иска да премине към дейност с по-висока добавена стойност