Представяне

И за да е по интересно представянето ми, а не по шаблон ви показвам няколко снимки, които показват интересите ми и самата мен. Ще започна представянето си по обратен ред. Обичам креативността! Да започнем така – с малка загадка за това което предстой: “Ако има нещо, вътрешно присъщо за човека – за мислителя, за богаташа, за детето в инвалидна количка, за сиромаха, за невинния, за виновния, за професионалния убиец стигнал до електрическия стол, за всеки от вида “Homo sapiens” е само тя – НАДЕЖДАТА.” Така ще започне и описанието на проекта м и…
с надежда. И вярвам в нея. Знам, че ще постигна целите и цветните си мечти, защото всичко се случва с упоритост и висок дух. Целеустремена съм, насочена към иновативното и различното. Интересите ми-в областта на Модния дизайн и Журналистиката, това са и специалностите, които изучавам в НовБългарскиУниверситет – гр.София, 3-та година студентка. Родена в Плевен, на 13.Юни.1992г. Това е на кратко. А сега това което не разбрахте за мен. След като завърших гимназия ДФСГ”Интелект” в гр. Плевен, паралелка Счетоводна отчетност, родителите ми настояха да продължа образованието си в същата насока – Счетоводство и контрол, кандидатствах и ме приеха в Икономически университет – гр.Варна. Така година и половина, които за мен изминаха трудоемко и в размисли, поради причината че не намирах това за моето амплоа, аз се лутах и търсех начини как точно да променя реалността , да продължа да следвам мечтите си и да бъда щастлива. Избрах трудния път и кандидатствах отново, за това което имаше смисъл и ме вълнуваше – Модата. Така направих най-правилният избор. Тази крачка доказва как никога не бива да гу им надежда, че случилото се не може да бъде променено.

Проект “Goodwill eShop”

В синонимния ред на думата “надежда” са се подредили: очакване, вяра, упование, надяване, вероятност, изглед, шанс, блян, мечта, все слова обемащи смисъла на човешкото мироздание. И така надеждата е красивото, възвишеното, светлия лъч в тъмнината, силата която ни води. Идеята ми за бизнес се крепи точно на това, на надеждата. Искам да успея да запазя инициативите с благотворителност и да ги популяризирам. Бизнес идеята ми е за онлайн благотворителен магазин, в който публикуваме непотребните ваши вещи, предмети, стоки от бита, дрехи, аксесоари, ненужни за някои, но опеделено нужни за други, неща които искате да продадете, а със сумата да подпомогнете определена кауза. Неща, необходими за всяко домакинство, които във вашето вече не се използват и са закътани в прашния ъгъл. Това е кауза, която може да възвърне живот, кауза която е жизнено важна за някой в беда, за някой който се бори за живота си. По-важното тук, обаче е това, че събраните пари ще бъдат използвани за благотворителност. Социалната дейност и безнадеждната помощ са сред ключовите думи, които ще срещате често. Да, защото понякога малко е нужно, за тези които имат нужда от помощ, за тези които имат нужда от подкрепа. Ти можеш да върнеш усмивката на нещастния човек. Всеки би могъл да ни изпрати своя вещ, която да бъде продадена, а със спечелената сума да бъде подпомогнат всеки в битка с болестта. Всеки, който трупа с годините и събира вещи, които в даден момент би искал да изхвърли или подари, може просто да дари тези предмети, а ние ще ги изложим и опитаме да продадем в нашия сайт. Ще изградим маркетингова стратегия, която да служи като помощно средство за събиране на повече финанси, ще разпространяваме идеята си и ще си служим с креативни и интересни рекламни кампании в други медии и сайтове.