Представяне

Казвам се Ева Донкова Нанева. Родена съм на 07.08.1994 г. и живея във Враца. Средното си образование завърших през 2013 г. г. в СОУ“Отец Паисий“ – Враца, специалност „изкуства“. През образованието си разкрих, че може би нямам талант на художник, но имам талант в гримирането, което за мен е също вид изкуство. През годините съм участвала в четири изложби на фестивал организиран от Община Враца. Моя лична кауза е участието в инициативи за защита на животните. Мое хоби, а надявам се и бъдеща професия е гримирането.

Проект “Красиви и уверени заедно”

Искам да създам свой сайт, в който да разкривам тайните на гримирането на младите момичета. В България следствие на „поп-фолк модата“ момичета започват да се гримират още от четиринадесет годишни. Идеята ми се зароди, когато в свое пътуване в чужбина поисках да купя фон дьо тен на моя приятелка като подарък, която е на моята възраст – двадесет години. След като разбра възрастта, продавачката остана шокирана, че на такава възраст някой иска да ползва фон дьо тен. Ето защо моята идея е чрез този сайт и неговото промотир ане в социалните мрежи (включително канал в Youtube), да изградя една връзка от младо момиче към други млади момичета в тази област – гримирането. Искам да се обучавам в това изкуство, да се срещам с известни гримьори, да показвам последните тенденции. Идеята ми е в този мой сайт да показвам път си (като във филма „Джули и Джулия“), познанията които придобивам и познанията на тези които ме обучават на всички млади момичета. Вярвам, че с това ще постигна няколко цели:
Развитието ми в област, която обичам и която се допира до познанията на образованието ми, както и да дам трибуна на личните ми изследвания (знам и следя всички нови продукти от всички достъпни информационни източници) Мога да покажа на другите момичета какво е основното в тази област, кое е важното и какви са достиженията в нея. Да обясня например своята гледна точка защо продуктите, които се тестват върху животни не искам да ползвам. Не на последно място да помогна за формирането на един по-различен, по-стилен вкус в младите момичета Не на последно място искам чрез новите технологии да направя моята страст – моя професия и мисия, а чрез реклами на козметични продукти например да си осигуря макар и малък доход, който да ми помага да получа образование Знам какво ми е необходимо за моята идея, но за съжаление към момента не мога да си го позволя:
Обучение в областта на предприемачеството, защото това макар и може би в „странна“ област е един малък (дори много малък) бизнес Обучение в областта на гримирането Помощ при създаване на сайта и маркетинга му в социалните мрежи и Youtube и Средства да осъществя идеята си