Представяне

Казвам се Емилия Ангова на 18 години от град София.
Тази година завършвам Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“ . Четири години интензивно изучавах английски език, математика и география и мисля, че това са предметите, които имаха най-голямо влияние върху моето развитие.

Най-голямо постижение: Гордея се с всичко, което съм успяла да постигна. Преди две години участвах в проект на Джуниър Ачийвмънт по зелено предприемачество и бях одобрена за два еко лагера – един в България и един в Норвегия. Спечелих първо и трето място за изработването на зелен бизнес. Миналата година, от клуба по предприемачество в училище, основахме ученическа компания, с която сами изработихме детски книжки на английски език и реализирахме продажба от 150 екземпляра.

Интереси: Обичам природата и да пътувам. Надявам се да посетя много далечни места през живота си, да се запозная с различни хора и култури, да изживея незабравими мигове. Една от мечтите ми е да бъда доброволец в Африка и да помагам за отглеждането на горили-сираци. Колкото до професионалното развитие, преди една година участвах в инициатива на Джуниър Ачийвмънт „ Мениджър за един ден“ и бях одобрена от фирма, занимаваща се с изработването на уеб сайтове. Креативността винаги е била най-голямата ми сила и момента, в
който влязох в дизайнерския отдел, разбрах че това е моето място.

Проект “Flowertising”

Един ден докато разглеждах стари списания на National Geographic попаднах на снимка изобразяваща вертикална градина. Тогава ми дойде идeята за “Flowertising”, компания която да рекламира като аранжира цветя и зеленина. Този начин на реклама дава възможност на компаниите освен пряка реклама, да участват в устойчивото развитие на селищата (пречистване на въздуха чрез зеленината) и да променят сивия и скучен облик на града. Вертикалните градини са реалност, красят градове по света, но чрез тази идея се надявам да се превърнат в нов о средство за реклама и да направят градовете по-добро място за живот. Съществуват компании, които произвеждат системата, която се поставя на стената. Тази система събира използваната вода за поливане на зеленината и се преизползва. Градините ще се намират на ключови места в града, където поток от хора ще има възможността да види изобразената реклама.
Смятам, че градовете на бъдещето ще изглеждат по този начин и чрез тази иновация ще се приближим една крачка напред до осъществяването му.

Насочен е към: Населението в по-големите градове, както и към големите компании, които могат да инвестират в иновативна реклама.