Представяне

Аз съм ученичка в ГПЧЕ “Симеон Радев”- Перник, с профил немски и испански.В свободното си време пиша, чета, снимам, правя ръчно изработени бижута и аксесоари. ДоброТворец съм в младежка организация: ОМС-Перник. PR съм на две организации: Общински Младежки Съвет- Перник и Градски Легенди- Перник: правя дизайна на плакати, баджове, покани и всчкакви рекламни материали, както и подържам facebook страниците им. През уикенда предпочитам да обикалям из някой балкан с фотоапарат и приятна компания, отколкото да се шлая из мола.Подкрепям с д ве ръце “бягствата” от работното място и натовареното ежедневие, въпреки че трудно се отделям от реалността за дълго време.
10 клас съм в Гимназия с Преподаване на Чужди Езици “Симеон Радев” в град Перник. Уча 4 езика: немски, английски, испански и руски. Английски език изучавам в Езикова Школа “Force”, като се подготвям за FCE.

Най-голямо постижение: Най-голямото ми постижение е литературния проект “Градски Легенди”, който създадох преди година. От наивна идея се превърна във финансиран проект. Идеята беше младежите от гр.Перник да покажат чрез таланта им в писането, че ги има и че имат мнение, което да изразят. За 1 година се превърна в поле за изява на младежите, не само от града, а и от околността.

Интереси: Личните ми интереси са фотография, творческо писане, актьорско майсторство, изработване на всичко, на което може да се сложи етикет “handmade” и, не на последно място, създаването на нещо ново и креативно. Професионалните ми интереси не се различават много от личните. Заставам зад твъдението “Правя това, което обичам и обичам това, което правя”. А любимото ми задължение е организирането на събития.

Проект “Градски Легенди”

„Градски Легенди“- Перник е литературен проект, с който се стремим да върнем любовта към четенето сред нашите връстници в гр.Перник и околността.
Знаем, че младите хора имат мнение и искат да го изразяват. Наша мисия е да развиваме техния потенциал и да им предосравяме поле за изява.
Чрез организирането на нашите събития се стремим да покажем, че четенето не е досадно задължение, а интересно приключение.За целта събираме разкази и ги четем по артистичен и одухотворен начин. Освен четене на разкази, ние изготвяме анкети и въпроси свързани с литературата, като така създаваме връзка с публиката.
До края на 2016 сме планували 4 издания, като нашата идея е всяко от тях да бъде само по себе си уникална смесица от местоположение, концепция и времетраене.Екипът ни обича предизвикателствата. Затова сме решили да подходим по нов начин. Вярваме, че с иновации и нестандартни методи, ще привлечем повече млади хора и ще им покажем ползите от четенето по запомнящ се начин.

Насочен е към: Нашата целева група са младежите от гр. Перник и околността. Както и всички, които ценят литературата ии мнението на младите.