Представяне

Казвам се Елица. Наскоро завърши Художествената академия със специалност “Рекламен дизайн”. От както се помня се занимавам с най-различни творчески дейности. В момента развивам дейност съчетаваща всички сфери, които съм изучавала професионално и любителски. Средното си образование завърших в НГПИ “Св. Лука” със специалност “Графичен дизайн” . След това продължих в НХА със специалност “Рекламен дизайн”.

Най-голямо постижение: Преди година и половина се заех с решаването на проблем, чието условие сама поставих пред себе си. Исках да създам продукт, който да бъде както функционален и практичен, така и интересен и иновативен. Сблъсквайки се с проблеми от различно естество след няколко месеца успях да го създам. Не знаех до колко идеята ще се хареса, затова реших да тествам емпирично представяйки я в онлайн социална мрежа. Положителният резултат ми даде тласък за доразвиването и утвърждаването й в готов продукт.

Интереси: На този етап съм смесила личните и професионалните си интереси и много не откривам границата. Интересувам се от продуктов и графичен дизайн, илюстрации и текстил. Като цяло от всякакви хитри, интересни и иновативни идеи.

Проект “Бранд авторски суитшърти “Космонавт””

С проекта си целя извеждането и отвърждаването на продукт с уникален дизайн до производството и превръщането му в българска марка суитшърти “Космонавт” . Основната идея е иновацията в дизайна на качулката, която притежаава свойството да се трансформира променяйки и цялостната визия на дрехата. Качулката притежава голяма яка, във вътрешността на която се поместват различни стилизирани форми като лисица, крила, листа и др., и това не променя нейната обща форма. Трансформирането на качулката се случва с помощта на две копчета в двата края на яката. Променящото се закопчаване придава различен нестандартен ефект като в същото време запазва функционалността на голямата качулка и на суитшъртите като цяло.

Насочен е към: Разбира се не всеки в България би разбрал и още по-малко носил такъв продукт. Това се отнася до една определена група мъже и жени на възраст между 18 и 45 години.