Представяне

Здравейте,
казвам се Елица, на двадесет години съм. Живея, работя и уча в София. Живея на приятно място, уча в Технически университет – трети курс, Телекомуникации, а работата ми е в сферата на софтуерната разработка. Не се занимавам с икономика, бизнес, маркетинг, но се интересувам от мениджмънт. За себе си мога да кажа следното – креативна перфекционистка, която търси своето поприще. В близкото бъдеще се целя към: успешна сесия, сертификат за владеене на английски език и книгите, които спокойно чакат да бъдат прочетени.

Проект „“What’s next?“ или „Какво ни предстои?““

„What’s next?“ или „Какво ни предстои?“ е онлайн приложение за това, което предстои в даден регион, например София. Под „това“ визирам всичко случващо се в сферата на изкуството, театъра, киното, модата, дизайна, музиката и всички онези сфери от живота, които по един или друг начин ни развличат, обсебват, разтоварват или най-общо, ИНТЕРЕСУВАТ. Идеята е много проста на пръв поглед, но пък могат да се кажат и измислят прекалено много неща за нея. Накратко нека си представим, че сме на почивка в Созопол. На морето не искаме да се чудим какво не бива да
пропускаме, искаме просто престоя ни да бъде ползотворен. Ето какво прави нашето приложение, създава ни комфорт и бързина с предоставяне на информация, която ни е полезна.
Защо искам реализирането на тази идея?
В забързаното ни ежедневие и претъпканата ни от „спам“ електронна поща, въпреки бурния „живот“ на рекламната индустрия и всекидневната доза информацията, която ни се излива, абстрахирайки се от доста неща, все пак как да открием това, което ни интересува, за онези неща, които днес намират общ знаменател – “ social „. Социалността и нуждата от нея се базира във всеки един от нас, безспорно в някои повече, но като цяло във всеки по малко. Затова моето приложение е изцяло в нужда на притежателя си, този, който иска да се социализира и желае да развива
тази част от живота си. Този, който не желае да пропусне любимия си изпълнител само защото не е разбрал за концерта му, или пък следващата страхотна изложба в Националната галерия, защото това не бива да се пропуска!
Кой ще използва приложението?
Всеки, който поне веднъж е изпитвал чувството на неинформираност за онова, което го вълува, за сметка на онова, което не го. Да не забравим и една цяла индустрия, която популяризира такъв вид мероприятия, събития и всички спонсори, организатори и много институции, за които рекламата и посещаемостта е от ключово значение…за съществуването им. Изводът е, че в крайна сметка приложението ще влиза в услуга на много хора от различни възрастови групи, с различни интереси и дори – мотиви.
Как си представям реализацията?
Приложението ще бъде модерно, просто и „приятелски настроено“, като начална страница ще се извиква списък с региони, следващата стъпка ще е избор от списък с т.нар. интереси, позволявайки избор на повече от един интерес и какво следва? Следва ВСИЧКО, КОЕТО НИ ПРЕДСТОИ.