Представяне

Казвам се Елица.На 17 години. Родена съм в Горна Оряховица. Уча Оперативно счетоводство в ПГЛПИ “Атанас Буров” гр. Горна Оряховица- 11 клас.

Проект “Винарна „Делия “”

Проекта ми е свързан с една магическа напитка, от която древните траки са черпели вдъхновение и сила- виното. Искам да създам винарна, със своя собствена марка, но знам, че всеки старт е труден.
Ще разположа винарната си в Черноморския регион. Перспективите за растеж там са големи. Ще закупя лозови масиви, в които ще се отглеждат висококачествени сортове грозде, за които ще се грижи квалифициран персонал. Ще се закупят машини, които да обработват гроздето до напитката, която кара хората за момент да се откъснат от забързаното си ежедневие и да се отпуснат. За това ще спомага сграда обзаведена по начин, който те кара да се пренесеш в света на виното.
Винарната ще разполага със СПА център, в който ще се извършва винотерапия. Ще се провеждат различни както семейни, така и индивидуални игри, викторини, и други. Ще провеждаме курсове по винарство. Ще се предлагаме и услуга „Пътят на виното“, в която хората ще могат да се докоснат до всеки един от процесите, през който преминава всяко зрънце грозде, като на края на своя път всеки един докоснал се до това ще получава сертификат. Ще се наемат лица, които да запознават всеки посетил ни човек с историята на виното още от най-древни времена и
развитието му досега. Ще разполагаме и със собствен ресторант с най-добрите готвачи и собствена изба, от която всеки може да закупи както онлайн, така и лично висококачествено вино на достъпни цени.
Виното оказва благоприятен ефект не само върху физическото състояние на човек, укрепва и възстановява жизнените сили, но повишава емоционалния тонус и създава приятни спомени от добре изживени мигове с приятели или любим човек.