Представяне

Казвам се Елена Стаменова, на 17 години от град София, заместник-председател на комисия “Връзки с обществеността”. От четири години разработвам проекти в различни сфери ( технологични, меркетингови, социални и др.) През свободното си време излизам с приятели, посещавам конференции, лекци и семинари, a понякога съм и лектор/ модератор.
Възпитаничка съм на Национална природо-математическа гимназия “Акад.Любомир Чакалов”, с профил география и икономика.

Най-голямо постижение: Моето най-голямо постижение е постът на който съм в момента, а именно заместник-председател на комисия ” Връзки с обществеността” в Софийски ученически съвт. В началото заех постта временно, замествайки туко що напусналата председателка. На изборите бях преизбрана, което говори само по себе си и се чувствам горда, бидейки лидер.

Интереси: Лични интереси: природа, пътешествия, мода и спорт.
Професионални: Web design; PR и маркетинг, презентиране

Проект “Стъпка по стъпка (Step by step)”

Step by Step е уеб приложение, чиято цел е да запознава своите потребители със стъпките от различни стилове танци и да им позволи да експериментират като съставят хореографията на танц от съществуващи вече стъпки. Решаваме следните проблеми- даваме възможност на потребителите да учат танцови стъпки навсякъде, няма значие къде се намират; даваме възможност на потребителите да споделят помежду си клипове с комбинации; даваме възможност на хореографите и не само, да творят 24/7 часа.

Насочен е: Към всички любители на танците, хореографи и техните ученици.