Представяне

Здравейте!Казвам се Десислава Павлова и съм на 24 години.
Мисля, че предприемачеството е едновременно талант и нещо, в което ставаш добър с цената на много труд и безсънни нощи. Не знам дали имам талант. А и не ме интересува, защото единственото нещо от значение е, че имам нужда да се занимавам с това.
Ще съкратя историята си до момента, в който завършвах Икономика с немски език в УНСС, осъзнавайки, че нещо ми липсва. Години наред там получавах знания на хартия, които обаче коренно се отличаваха от онова, което аз търсех. Първо – не виждах живота си като роботизиран офис чиновник. Второ – усещах в сърцето си, че нещо липсва.Година по-късно вече се занимавах с онова, за което мечтаех – учех как да помагам на хората – учех медицина.
Избрах медицината, защото имах нужда от кауза. Моята кауза днес е да дарявам здраве. В мен обаче съществува онази искра – онзи нюх за бизнес. Открих, че аз имам знанията, имам и идеите. Открих, че човек може да прави бизнес във всяка сфера. Открих, че предприемачеството не е нещо, което се учи от учебник, а нещо, което се учи, докато го правиш.
Понастоящем съм Председател “Връзки с обществеността” към Асоциацията на студентите-медици в България (АСМБ), Зам. Председател на Международна комисия към Студентски съвет на МУ-София, Главен редактор на “Newsletter – AMSB”, Редактор на списание “Praemedicus”, автор в списание “BBC Знание”, Шуслеров терапевт и специализант по Хомеопатия.
Наскоро започнах реализирането на първата си бизнес идея, наречена Училище за бременни “Happy Family”, която малко по малко се сдобива с популярност на пазара.
Ще съм щастлива, ако стана част от проекта, тъй като всяко ново знание и опит са дар за мен. А в главата ми има стотици идеи, които искам да подредя.

Проект “Lo.ca”

Проектът ми се нарича “Lo.ca”, а наименованието е съкращение от английското определение “low calorie”.
В основата на проекта стои развита система за преборване с наднорменото тегло и изграждане на здрава и естетична физика чрез познанията на съвременната медицина и хомеопатия.
Системата се състои от начин на хранене и физически упражнения, като в основата ѝ е използването на т.нар. холистичен подход. За всеки пациент индивидуално се изготвя хранителен и спортен режим, като непосредствено се изготвя и профил на пациента на основа на хомеопатичния първичен преглед. В основата на метода стои индивидуалната терапия с хомеопатични препарати, които са изцяло базирани на нуждите на организма на конкретния пациент.
Комбинацията от препарати е строго индивидуална и изготвена от специалисти.Направленията на системата са три:
– борба с наднорменото тегло
– оформяне на мускулатурата
– повишаване на имунитета